Konum > Anasayfa / Genel / Fenerbahçe: Tek hedef galibiyet

| Abone olun, haberiniz olsun RSS

Fenerbahçe: Tek hedef galibiyet

30 Eylül 2008 Kategori: Genel

Üst üste kötü sonuçlar sonrasında krize giren Sarı-Lacivertliler, 21.45′te Şampiyonlar Ligi’ndeki 2. sınavına çıkacak… Alınacak 3 puan, Fener için yeni bir başlangıç, yenilgi ise Aragones için ’son’ anlamına gelecek.

Karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonu’ndan Thomas Einwaller yönetecek. Zorlu mücadeleyi Star TV naklen yayınlayacak.
F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi G Grubu’ndaki ikinci randevusuna bugün çıkıyor. Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i konuk edecek olan F.Bahçe, gruptan çıkma iddiasını sürdürmek için mutlak galibiyet hedefliyor.

Dört eksik var

Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Semih, Deivid, Josico ve Vederson ile ismi UEFA’ya bildirilmeyen Deniz forma giyemeyecek. Uzun süredir sahalardan uzak olan Tümer’in ise Kiev önünde görev yapması bekleniyor. Ukrayna ekibinde ise sakatlığı bulunan Ayila Yussuf ve Artem Milevskiy yok. G Grubu’nun diğer maçında ise, Fenerbahçe’yi 3-1 yenen Porto, saat 21.45′te İngiliz devi Arsenal ile Londra’da mücadele edecek.

İşte muhtemel 11′ler

Fenerbahçe: V. Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, R. Carlos, Selçuk, Emre (Tümer), Kazım, Uğur, Alex, Güiza

Dinamo Kiev: Bogush, Betao, Mikhalık, Diakhate, Nesmachniy, Asatiani, Shatskıkh, Vukojevıc , Ninkovic, Eremenko, Bangoura

Konuyu Paylaş
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • De.lirio.us
  • Furl
  • Live
  • Technorati
  • Spurl
  • co.mments
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkArena
  • Print this article!
  • Webnews.de
  • Fark
  • Ma.gnolia
  • Propeller
  • Reddit
  • StumbleUpon

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR

Yorum Yazın

Sitemap Sitemap1 Forum modifiyearaba metin2 hileleri Lida Çikolata bebek oyunları video izle sex shop erotik shop sohbet Prefabrik makro Web tasarım Web Stats